Träningsprogram träna hemma

enable_page_level_ads: true });

När det blir dags att välja ett träningsprogram vill vi alla välja ett som är bra. Så vad ska du leta efter när du ska träna hemma? Det finns många saker som man bör tänka på när man väljer ett nytt träningsprogram i mitt tycke finns det några saker som sticker ut:

  • Har träningsprogrammet rätt konditions nivå?
  • Kommer det att uppfylla dina träningsmål?
  • Kan du passa in träningen i ditt schema?
  • Kommer träningsprogrammet att motivera dig?

Har träningspasset rätt konditions nivå? Om du väljer en träning som är för svår eller för lätt kommer du förmodligen inte att få bra resultat och du kommer säkert inte vilja hålla dig till träningsprogrammet.
Om du precis har börjat en träningsrutin se då till att träningen går att följa på nybörjarnivå. Övningarna är oftast så att de utförs i en lättare takt och vikter som används är ofta väldigt lätta. När din kondition ökar är det mycket lätt att få ut mer av din träning genom att lägga till lite mera vikter och/eller öka takten i din träning.

Kommer det att uppfylla dina träningsmål? Vilka områden vill du fokusera på? Vill du bygga muskler och bli starkare om det är ditt mål kommer du inte att uppnå det med en träningsrutin som fokuseras på konditionsträning. Med ett träningsprogram som fokuserar på användning av vikter kommer du att nå ditt mål mycket snabbare. Du bör veta vad du vill åstadkomma med din träning så att du väljer ett träningsprogram som passar just dina mål bäst.

Kan du passa in träningen i ditt schema? Chansen finns att du kommer att behöva hitta tid för att slutföra ditt träningsprogram genom hela veckan. De flesta dagar kanske du bara har trettio minuter över, då kommer inte ett träningspass på en timme fungera för dig. Jag har funnit att om jag inte har rätt träningsrutin som passar in i mitt schema så är det mer än troligt att jag inte kommer göra något alls.

Genom åren har jag lagt till med olika träningspass så att jag kan träna även om jag inte har mycket tid. Detta har hjälpt mig att träna regelbunden. Jag kan inte skylla på att jag inte har tillräckligt med tid för ett träningspass.

Kommer träningsprogrammet att motivera dig så att du kommer att fortsätta att använda det? Detta har hänt mig ett par gånger. Jag har en bra träningsrutin men jag gillade inte träningsprogrammet på vissa punkter. Träningsrutiner kanske var för svåra, enformiga eller bara för tråkiga. Om jag har en rutin som jag gillar då använder jag den.

Det är mycket möjligt att träna hemma med nästan inga pengar alls och utan att ställa om hela ditt dagliga liv. Allt du behöver är lite engagemang och lite motivation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *