Träna rumpan på enklaste sättet

Att träna rumpan är inte så svårt som man kan tro, bara du har viljan och kunskapen kan det gå väldigt fort. Alla vill väl ha en tränad rumpa, och med rätt träningsövningar för rumpan kan vem som helst ha en snygg, fast rumpa. Män och kvinnor, unga eller inte ung, underviktiga eller överviktiga – att få en fin tränad rumpa är en följd av en rad riktade träningsövningar som leder till det önskade slutresultatet.

Ja – det finns näringsmässiga faktorer också. Dessa beror på din nuvarande kondition och dina långsiktiga mål. Så, nu antar jag att du har ett ganska bra grepp om den näringsmässiga biten.

När det gäller att träna rumpan och göra ett träningsprogram, har jag sammanställt ett träningspass för att träna rumpan, som du kan ta med i din nuvarande träning. Denna träningsrutin tränar specifikt muskler som leder till mycket fina förbättringar av rumpan. Av erfarenhet, kan jag säga att följande träning för rumpan är ansvarig för att ha hjälpt många kvinnor att dramatiskt förändra utseendet på rumpan.

Dessa övningar kan göras var som helst, när som helst

Ligg på sida, gör 10 reps av varje övning:
1 Vrid bägge knäna framåt så att dina höfter är i 90 graders vinkel. Sedan ska du räta ut ditt översta ben ut framför dig, fortfarande med 90 grader i höften. Lyft det övre benet långsamt omkring tretio centimeter från marken och sedan ner.
2 Räta på båda benen så att din kropp är i en rak linje. Luta höften framåt något. Lyft det övre benet cirka tre decimeter från marken och sedan ner.
3 Upprepa på andra sidan.

Stå på armbågar och knän, rumpan i luften, gör 10 reps av varje övning:
1 sträck ut ett ben rakt bakåt, tårna ska i början av övningen vara på marken med benet. Lyft det benet upp mot taket och ner. Efter 10 reps kan du byta ben.
2 Lyft knät från golvet. Sträck ut ena benet mot taket, sedan in igen. byt ben efter 10 reps av varje övning:

Stå upp rakt
1 Börja med fötterna ihop. Ta ett stort steg framåt. Vidrör marken med andra sidans hand.
Ta ett steg tillbaka till utgångsläget, Byt sedan ben så att du gör varannan gång.
2 Sätt en fot upp på ett trappsteg (30 – 40 centimeter hög). Sätt upp den andra foten och sedan ned med samma fot. Byt sedan ben.

Om du tycker att dessa övningar är för lätta, försök då göra övningarna två gånger. Om du fortfarande behöver mer utmaning, öka repetitionerna till 15 eller 20 per set (du kan även lägga till lite vikter). Träna rumpan tre eller fyra gånger per vecka så kommer du inom 4 till 6 veckor börja se de förändringar som du söker.

Genom att träna rumpan med ett väl strukturerat träningsprogram och vara uppmärksam på ditt näringsintag kan du få en supersexig rumpa oavsett din ålder eller tidigare tränings erfarenheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *