Träna hemma övningar för att bli snabbare

Om du redan är snabb och kvick, men vill bli ännu snabbare och kvickare så har du nu chansen att ta till dig några av dessa träna hemma övningar.

Vem som helst kan förbättra sin snabbhet med rätt träningsprogram och fockus.

Vad jag tänker dela med dig är fem sätt att träna upp din explosivitet och snabbhet. Det bästa med dessa övningar är att du inte behöver ta dig till gymmet för att använda träningsredskap, eller använd stora ytor för att utföra dessa övningar, och du behöver inte timmar av träning.

Dessa tränings övningar gör dig garanterat snabbare och du blir starkare också. Så om du är seriös med att träna dina muskler för att vara bli snabbare, så måste du läsa detta. Dessa fem tränings övningar är följande:

Bergsklättraren, hoppa knäböj, burpees på golvet, löpare utfall, och hoppa sida hinder. dessa tränings övningar är faktiskt Spänst övningar. en typ av aerobics övningar som är avsedda för att aktivera musklerna väldigt fort. Dessa tränings övningar är väldigt enkla, effektiva och de bygger upp din styrka och uthållighet. De lär dina muskler att bli snabbare och snabbare.

Snabbare muskler är en stor fördel i löpning och i andra atletiska sporter.

Allt du behöver veta är hur man korrekt utför dessa träningsövningar och du kommer att se resultat på några dagar.
Dessa tränings övningar kommer att utveckla din snabbhet i idrotter som handboll, friidrott, tennis etc.

Du kommer inte att behöva använda träningsredskap eller att släpa dig runt motions slingan var efter varv.
Genom att utföra dessa tränings övningar kommer du att bli förvånad av hur effektiva dom är på kort tid. Programmet är lätt att applicera och du behöver inte vara en professionell idrottsman för att utföra det. Dessa tränings övningar är redan beprövade av många framgångsrika idrottsmän.

Fem övningar för att träna hemma och bli snabbare

Om du vill förbättra din snabbhet och explosivitet, behöver du inte gå till gymmet eller använda träningsredskap. Det finns enkla träningsövningar som du kan utföra hemma för att träna dina muskler och bli snabbare. Här är fem övningar som garanterat kommer att ge resultat:

Bergsklättraren
Hoppa knäböj
Burpees på golvet
Löpare utfall
Hoppa sida hinder

Dessa övningar är alla spänstövningar som aktiverar dina muskler väldigt snabbt. De är enkla att utföra och kräver ingen stor yta eller träningsredskap. Dessutom tar det inte mycket tid att utföra dem.

Fördelar med snabbare muskler

Att ha snabbare muskler ger dig en stor fördel i olika idrotter som handboll, friidrott och tennis. För att se resultat behöver du bara veta hur man korrekt utför dessa träningsövningar. Du kommer att märka resultat på bara några dagar.

Förbättra din prestation i idrott

Genom att regelbundet utföra dessa träningsövningar kommer du att bli förvånad över hur effektiva de är. Du behöver inte vara en professionell idrottsman för att utföra programmet. Det är lätt att applicera och har redan beprövats av många framgångsrika idrottsmän.

Slutsats

Träningsövningar som dessa behöver inte utföras på gymmet eller med träningsredskap. De är enkla att utföra hemma och ger dig samma fördelar som mer avancerade övningar. Med rätt träningsprogram och fokus kan vem som helst förbättra sin snabbhet och explosivitet.

Så här tränar du hemma med dessa övningar:

Bergsklättraren
Börja i en plankposition med armarna raka och händerna under axlarna. Dra vänster knä mot bröstet och sätt foten tillbaka till startpositionen. Upprepa med höger ben. Gör så många repetitioner du kan på 30 sekunder och vila sedan i 10 sekunder. Upprepa övningen i 3-4 set.

Hoppa knäböj
Stå med fötterna axelbrett isär och utför en knäböj. När du stiger upp, hoppa så högt du kan och landa mjukt på fötterna. Gör så många repetitioner du kan på 30 sekunder och vila sedan i 10 sekunder. Upprepa övningen i 3-4 set.

Burpees på golvet
Börja stående och hoppa ner i en plankposition. Gör en armhävning och hoppa sedan upp och landa med fötterna bredvid händerna. Res dig upp och hoppa så högt du kan. Gör så många repetitioner du kan på 30 sekunder och vila sedan i 10 sekunder. Upprepa övningen i 3-4 set.

Löpare utfall
Stå med fötterna axelbrett isär. Ta ett steg framåt med höger fot och sänk vänster knä mot golvet. Res dig upp och hoppa sedan så högt du kan. Byt ben och upprepa övningen. Gör så många repetitioner du kan på 30 sekunder och vila sedan i 10 sekunder. Upprepa övningen i 3-4 set.

Hoppa sida hinder
Stå med fötterna axelbrett isär och hoppa till höger sida, landa på höger fot och lyft sedan vänster knä så högt du kan. Hoppa sedan till vänster sida och upprepa övningen. Gör så många repetitioner du kan på 30 sekunder och vila sedan i 10 sekunder. Upprepa övningen i 3-4 set.

Sammanfattningsvis är dessa träningsövningar enkla och effektiva sätt att träna upp din explosivitet och snabbhet hemma utan träningsredskap. De lär dina muskler att bli snabbare och uthålligare och kan vara till stor fördel i olika atletiska sporter. Det är viktigt att utföra övningarna korrekt och att alltid ha rätt teknik för att undvika skador. Så varför inte prova dessa övningar nästa gång du vill träna hemma och förbättra din prestation på idrottsarenan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *