Funkar 8-minuters träningsprogrammet

Du har väl hört talas om 8 minuters träningsprogrammet. Programmet håller på att bli ganska populärt, förmodligen av ett par anledningar. För det första har alla jag känner ont om tid, så åtta minuter kan man alltid pressa in i sin dag.

De flesta av oss är inte så jätte engagerande och vill inte hålla på med olika krångliga träningsprogram, som kräver en stor del av våran tid. Du måste ta sig till gymmet, packa väskan, byta om, följt av en dusch.

Visst vill vi alla vara i god form, men alla tycker inte om allt arbete och tid som vi avsätter för att göra ett träningspass på gymmet till en livs stil. Jag antar att det beror på hur man ser på det. På kort sikt kan du enkelt rationalisera bort din träning för du har inte tid, men i det långsiktiga perspektivet är det inte så lätt att motivera. Månaderna och åren går fort. Om du inte får in en vana att träna regelbundet, kommer du att till slut gå upp i vikt och få en rad olika hälsoproblem som ingen vill ha.

Här presenterar vi ett 8-minuters träningsprogram som är genomförbart för alla.
Träningsprogrammet måste utövas minst fyra gånger varje dag, så att du uppfyller din läkares rekommenderade dos på minst 30 minuters motion varje dag, fem dagar i veckan. Dock är träningsprogrammet ett väldigt tilltalande konceptet. Du behöver inte en timme att köra till gymmet , förbereda dig, packa väska, duscha etc. för att få träningen gjord.

Låt oss ta en titt på några av de sätt du kan träna och komma i form och som praktiskt taget inte tar någon tid alls. Träningen är bra och enkel för alla att utföra. I genomsnitt tar det förmodligen åtta minuter att lägga din makeup, och komplettera dina toalettartiklar. Medan du smörjer in dig hudkräm, på morgonen efter duschen, kan du hålla armen du inte använder rakt ut parallellt med axlarna. Rotera armen i små cirklar. Detta kommer att kännas lite obekvämt i början, men du kommer att lära dig snabbt. Tro mig, det förbättrar också din koordination.

OK. Gör detta i fyra minuter. Nu när du är klar med att smörja in dig, sträck ut den andra armen och fortsätt nu som du gjorde med den första armen, nu kan du borsta håret, borsta ditt hår ca 4 minuter nu har du utfört En 8-minuters träning, tre kvar.

Denna träning kan användas av både män och kvinnor. Om du har ett kontors jobb , vet du redan att detta är ett hinder för att få dig i form. För mycket sittande tenderar att öka volymen på på bak, mage och lår.

När du arbetar ta då och lyft båda benen ungefär 30 cm från golvet, håll dem tät ihop och håll denna position två minuter, slappna sedan av. Nu ska du slappna av i ansiktet och hakan och rotera nacken sakta i en cirkelrörelse, gör detta i bara två minuter. Detta hjälper till med att inte skaffa dig en oattraktiv dubbelhaka och får dig att koppla av också.

Gå tillbaka till träningen för benen , med bara ett ben i taget nu, två minuter vardera.
Aha! Två 8-minuters tränings pass gjorda, två kvar.

Hittills har du gjort två tränings pass och det har inte tagit dig någon tid alls.

Under din lunch timme, ta en liten promenad. (Om din ”tränings” promenad är på ca tjugo minuter så har du överskridit hela dagens tränings kvot, Frestande va?) Men, allt du behöver göra är åtta minuter.

Nu kan du sitta ner och äta lunch om du vill, du har ju bara en träning kvar för dagen. Du kan enkelt och smärtfritt utföra den efter middagen, medans du gör disken. Å andra sidan kanske du vill ägna 8 minuter lunchrast för din hälsa. en trappa kan vara bra, bra för lår, vader och hjärt-kärlsystemet.

Det är lustigt, men det finns ett tvångsmässigt element till 8 minuters träningen, åtta minuter är så lite så du kommer komma på dig själv med att du själv letar efter möjligheter att träna.

Nu till finalen, ”diska träningen”. Det spelar ingen roll om du har en diskmaskin eller inte.
stå tillräckligt långt bort för att behöva sträcka dig men var försiktig! Om du ska fylla diskmaskinen, va dramatisk. Häng på diskbänken med en arm, stå på ett ben, som en ballerina.

Du har nu avslutat alla dina 8 minuters träningspass för dagen. Gjorde det ont? Faktum är att om du använt en del av din lunch för att klämma in den 5: e 8- minuters tränings passet, då ligger du 10 minuter bättre till varje dag. Det betyder att i slutet av en månad har du tränat 860 minuter, det är över 20% mer än vad doktorn beställde! Är inte 8-minuters träningsprogrammet underbart?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *